Werkwijze & Service

BAAS beveiliging is een jonge onderneneming en levert en monteert draadloze BAAS alarmsystemen en het nieuwe en unieke "50 plusser S.O.S. alarm" met noodknoppen bij woningoverval. Het zijn betrouwbare, degelijke en uiterst complete  systemen en ze zijn zeer eenvoudig te bedienen. De HD camerasystemen zijn voorzien van nachtview.

U koopt het alarm via de website en BAAS beveiliging levert en monteert het systeem voor u. Vaak al binnen een paar dagen. Het is een zeer compleet systeem waarbij de alarmcentrale met cijfercode of met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen is. Daardoor is het eenvoudig in gebruik en technische kennis is absoluut niet nodig. Iedereen kan dit systeem bedienen.

Het bedieningspaneel komt bij de ingang van de woning. Voor de draadloze detectoren zijn geen kabels en snoeren nodig, ze worden op te openen ramen en deuren geplaatst. De eveneens draadloze ruimtemelder PIR (huisdiervriendelijk) wordt gemonteerd aan de wand, de sirene van 110db zal in de meterkast worden geplaatst en klaar is uw alarmsysteem Bij alarm zal de alarmcentrale een vooraf ingesteld nummer bellen (er kunnen een aantal nummers worden geprogrammeerd) dus een meldkamer is niet eens nodig. 

50 plussers en alarm: Omdat 50 plussers een doelgroep zijn bij inbrekers en woningovervallers biedt BAAS beveiliging een uniek product: "50 plussers S.O.S. overval alarm" met nood- overvalknoppen. Dit is het bekende BAAS alarmsysteem, maar dan uitgerust met drie S.O.S. nood- overvalknoppen voor direct alarm. Zelfs op het het moment dat het alarmsysteem niet is ingeschakeld zal het toch afgaan, zowel de sirene als de telefoonkiezer, welke direct gaat bellen. De S.O.S. nood- overvalknoppen zijn op strategische plaatsen in uw woning te monteren (naast bed, naast ingang van de voordeur, bij trap, woonkamer etc). Uw ramen worden zichtbaar voorzien van "BAAS beveiligd" raamstickers waardoor de inbreker of woningovervaller zich waarschijnlijk van tevoren al bedenkt.

Optioneel zijn er rookmelders, gas detecoren, flitslichten (voor buiten) te bestellen en aan te sluiten op het systeem voor nog meer veiligheid. Zie verder in deze website voor overzicht en prijzen.